RSS
LASTEAIA SÜNNIPÄEVAPIDU

Kas tõesti juba 5 aastased? Tundub uskumatu, aga Holstre kooli juures on 5 aastat lasteaed tegutsenud. Koos vanusega on suuremaks kasvanud nii meie rühm kui ka lasteaiaruumid.
Sel korral otsustasime lisaks tavapärasele tagasihoidlikule sünnipäeva tähistamisele, pidada ühe suurema peo koos külalistega.

2. september 2011. Möödunud on 5 aastat lasteaia avamisest Holstre kooli juures.

Traditsiooniline sünnipäevalaul Mõmmikule



Pidu koos lasteaia vilistlaste ja lapsevanematega sai teoks 29.septembril Holstre Magasiaidas.
Meie lasteaia esimene lend astus sel sügisel juba viiendasse klassi. 
Sünnipäeavapeo juhataski sisse vilistlaste laulu-ja luulekava. Rõõm oli näha endisi lasteaialapsi nii suurte, tublide ja tarkadena!

Põnevust pakkus rühmapiltide uudistamine lasteaiaaegadest. Igaüks sai uurida, milline ta lasteaialapsena välja nägi.

Tundus, et kõik külalised olid juba kohal, aga siis äkki koputas keegi uksele. Mingi imelik nägu piilus ukse vahelt. Keegi ei tundnud teda. Vist mingi kontvõõras sattus valesse kohta.
Veidi aja pärast jälle seesama nägu. Kes see ometi on?
Lõpuks julges tegelane küsida, et kas siin on pidu. Loomulikult on siin pidu. No ja siis tuli ta sisse - kena valge pluus ja traksidega püksid ja must kaabu ja …. nina. Ninaga oli midagi korrast ära, sest see ei paistnud üldse välja nagu inimese nina. Tal oli klouni nina. See ongi kloun, kuuldus laste hulgas sosistamist. See oli kloun nimega Piip, kes kohe alguses suutis kõik peolised oma vigurdamisega ära võluda.

Veidi aja pärast saabus veel üks tüüp harja ja halli koristajakitliga. See oli kloun nimega Tuut.

Nii nad meid haneks tõmmata tahtsidki – maskeerisid end harja, ämbri ja kitliga koristajateks, aga tegelikult tahtsid meie peole pääseda. No ja siis see tsirkus alles lahti läks! Mida kõike nad küll ette ei võtnud. Igatahes koristamisega polnud üldse pistmist, saime silmad märjaks ja kõhud kõverasse naerda.  

Piip ja Tuut tegid ahhetamapanevaid trikke...
...ja katsetasid neid ka Henri peal.

Isegi issidele ei antud armu.
Kristjan sai koos klounidega esimese lavaproovi.
Klounid panid saalitäie rahvast kaasa elama.
Päris kahju, et Piip ja Tuut kauemaks ei saanud jääda. Selleks ajaks kui meie oma ilutulestikuga kringli söömiseni jõudsime, olid nemad juba läinud.

Oi, aga me saime kingitusi ka! Õnnitlejate hulgas olid Paistu kooli lasteaiarühma lapsed koos õpetaja Tiia ja direktor Merikesega. Aitäh neile toreda etteaste ja suure mängauto eest.
Emmed ja issid aga üllatasid meid suure kotitäie põnevate pusledega.
Oleme nende üle väga rõõmsad.
Sünnipäevakringel maitses kõige paremini just lava ääre peal sööduna. 

0 comments:

Post a Comment